Egzoticplant

Egzotikus dísznövény kertészetem több éve nyitottam meg Vas megyének egy kis falujában. Közel 10 éve termesztek egzotikus növényeket. Kezdetben hobby szinten foglalkoztam a növények szaporításával, majd később a nagy érdeklődésre való tekintettel a különleges fajták iránt, eladásra is kínáltam őket.
Mára egyéni vállalkozásom 300 négyzetméteren (folyamatosan bővülő területen) gazdálkodik és kínál hazánkban ritkaságnak számító egzotikus növénykülönlegességeket. Választékomban megtalálhatóak a frangipánik, adeniumok, pozsgások, szukkulensek és egyéb caudexes növények, de a kedves vásárló válogathat a pálma és banán fajok, valamint egyéb virágzó egzotikumok között is. A kínálatomban szerepelnek a saját magam által szaporított, termesztett növények ugyan úgy, mint az import különlegességek is.
Kiemelkedő importőr országok: Thaiföld, Vietnám és Olaszország.Vállalkozásom fő profilja az internetes csomagküldő kereskedelem, de találkozhattok velem kiállításokon és vásárokon is az ország több pontján és Ausztriában is. A növényeket az Európai Unión belül bármely országba tudom küldeni pár napos határidővel.

A kapcsolat fül alatti elérhetőségek bármelyikén állok szíves rendelkezésetekre. Rendelésekkel és kérdéseitekkel, vagy akár tanácsért keressetek bizalommal!
Ha valamit nem találsz a kínálatomban, keress bátran, igyekszem segíteni Neked!
Jó böngészést kívánok!

Kapitány Andrea